moulin des vernes
logo    
 
   

 

 

 

Campingplaatsen/ safaritent

Onze minicamping bestaat uit 6 ruime plaatsen op een bosrijk terrein, verdeeld in terassen. De plekken zijn zonnig én schaduwrijk, en bieden zicht op ons meertje. Enkele plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en er kan gratis gebruik gemaakt worden van wifi.

 

Op het terrein is een voorziening met douche, wc en wastafel. Ook is er een afwasplek. Beiden met warm en koud water en elektra.

 

Op ons kampeerterrein kunt u een volledig ingerichte, ruime safaritent huren. Deze staat op een houten vlonder en is gemaakt van dik canvas. Hierdoor is het bij elk weertype aangenaam binnen.
De safaritent heeft een leef- en een slaapgedeelte, beide voorzien van ramen met ventilatieopeningen en muggengaas. Er staat een kleine tafel met 4 regisseursstoelen, een grote voorraadkast en een koelkast. De verrijdbare keuken kan binnen staan ofwel naar buiten worden gereden.
De afmetingen van de safaritent zijn:
Tent; 7.00 m lang en x 5.00 m breed (inclusief dak en luifel)
Binnentent; 5.00 m x 5.00 m
Veranda; 3 m diep en 5.00 m breed
We hebben de safaritent zo ingericht en aangekleed dat u weinig méér zelf hoeft mee te nemen dan uw vakantiekleding en uw hand/theedoek en (bad)handdoeken.

Hebt u vragen of wilt u boeken, dan kunt u dat doen via de contactpagina.

Check hier de beschikbaarheid van de safaritent.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moulin des Vernes

58230 Ouroux en Morvan-Montpensy

033(0)974760818

moulindesvernes@gmail.com