develop free websiteSchilderweek voor groepen

Heerlijk een week schilderen op een van de mooiste locaties in de Franse Morvan.  

Afhankelijk van de grootte van uw groep kunt u verblijven in onze gite(s), op de camping met eigen accommodatie of in de ruime, volledig ingerichte huurtent. 

Een groep kan uit minimaal 4 en maximaal uit 10 personen bestaan. De kamers in onze gites zijn geschikt voor twee personen. Deze kunt u eventueel samen met uw partner of reisgenoot boeken. Avondmaaltijden kunt u zelf verzorgen of door ons laten regelen tegen scherpe tarieven in een nabijgelegen chambre d'hôtes.
 
Over de schilderweek 
Op de zaterdag bent u vanaf 16.00 uur welkom op Moulin des Vernes. Aan het einde van de middag drinken we gezamenlijk een welkomst/kennismakingsdrankje. Dit is ook het moment om te inventariseren wat uw specifieke wensen voor de week zijn.

Van maandag tot en met vrijdag is er van 10.00 uur tot 13.00 uur les in schilderen of tekenen. Na een korte introductie gaat u vrijwel direct aan de slag, want vooral door doen worden problemen, maar ook de mogelijkheden goed zichtbaar.

 
De schilderweek is niet alleen georiënteerd op kennismaken en toepassen van technieken, maar minstens zo belangrijk is het leren kijken. Er zal vooral worden gewerkt met acrylverf. Alle basismaterialen zijn voorradig. Hebt u voorkeur voor uw eigen materiaal dan kunt u dit natuurlijk meenemen. Per week is het aantal cursisten beperkt, dus iedereen kan op zijn eigen niveau goed begeleid worden. 

s ’Middags kunt u, na een kort rondje langs ieders werk, zelfstandig verder werken, lekker lezen op uw terras of de omgeving gaan ontdekken. 
Op vrijdag in de namiddag sluiten we de cursusweek af onder het genot van een drankje en een hapje. Zaterdag om 10.00 uur is het vertrek.
 
Uw docent 
Fons van Gorp is beeldend kunstenaar, die na zijn studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten woonde en werkte in Den Haag. Na zijn lerarenopleiding aan de HKU was hij als eerstegraads docent beeldende vakken en CKV werkzaam in het voortgezet onderwijs. In Nijkerk startte hij cursusatelier Tintoretto. Graag verwelkomt hij u nu op zijn nieuwe werkplek in de Morvan.

  De kosten van de schilderweek per persoon: 
bij verblijf in een van de gites: €450,-/ huurtent €400,-/ eigen accommodatie €350,- 
Daarbij is inbegrepen: 
• vijf maal 3 uur les en een nabespreking aan het einde van elke sessie
• zeven overnachtingen
  Voor partners/reisgenoten die niet deelnemen aan de workshop zijn prijzen op aanvraag. 
Een aanmelding is gedaan na een aanbetaling van €100. Het resterende bedrag moet twee weken voor aanvang in zijn totaal zijn overgemaakt.

Hebt u specifieke wensen? Maak deze dan gerust kenbaar, er is veel mogelijk. Graag tot ziens op Moulin des Vernes. 
 

Mobirise
Fons van Gorp