free website maker download


Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst Moulin des Vernes
 
U bent welkom op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur en dient op de dag van vertrek de woning om 10.00 uur te verlaten. Dit i.v.m. het schoonmaken van het huis en het verschonen van de bedden voor de volgende gasten. Heeft u andere wensen, dan vernemen wij dit graag.

Bij de huursom is inbegrepen:
de verhuur van het huis zoals vermeld op de website
het verbruik van gas en water
beddengoed
bij huur safaritent, elektra 

Niet inbegrepen is:
elektriciteit (naar verbruik, radiatoren e.d., €0,25 per Kwh)
toeristenbelasting van €0,70 pppn, camping €0,40 pppn
eindschoonmaak Maison L’Etang €50,-/Maison Tannière €55,-/safaritent €40,- (bezemschoon opleveren)
borg €100, contant of via internet te voldoen bij aankomst
huisdieren €35,- pdpw

Hout voor de kachel kunt u bij ons kopen voor €8,- per kruiwagen. Elektra- en houtverbruik wordt aan het eind van de huurperiode afgerekend. De borg wordt binnen 14 dagen na uw vertrek teruggestort, indien bij de eindschoonmaak alles in orde blijkt. Bij schade wordt daarvan een evenredig deel ingehouden.
Na aanbetaling van de helft van de huurprijs wordt de boeking door ons via een mail bevestigd. Het restbedrag dient uiterlijk vijf weken voor aanvang van de huurperiode overgemaakt te zijn. Is dit niet het geval, dan is de verhuurder voorbehouden de boeking te annuleren en aan anderen te verhuren.
Indien boekingen gedaan worden binnen een maand van aanvang van de huurperiode, dient het volledige huurbedrag in een keer betaald te worden.

Indien u als huurder de boeking wilt annuleren, dient u dit minimaal vijf weken voor aanvang van de huurperiode te doen. In dat geval zal teruggave van de betaalde huursom plaatsvinden, verminderd met €50 administratie- en annuleringskosten. Annuleert u binnen vijf weken voorafgaand aan de huurperiode, dan kan geen restitutie meer plaatsvinden.
Het is u nimmer toegestaan het gehuurde onder te verhuren aan derden via marktplaats o.i.d. 
 
Het gebruik van draadloos Internet is gratis. Internetten geldt naar normaal gebruik, d.w.z. er mag niets gedownload worden van/of gesurft worden naar illegale sites.
Visrechten in ons meer, op karper, voorns en forel, zijn inbegrepen in de huur. Gevangen vissen dienen weer teruggezet te worden i.v.m. de visstand.

Voor schade toegebracht aan onze eigendommen bent u aansprakelijk. De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van de gemeentewegen (o.a. de onverharde toegangsweg) de kwaliteit van het water, het meer, ongemakken en/of voor onderbreking van water of elektriciteit door werk van derden, zoals gemeente, departement e.d.
Zwemmen en spelen in het meertje gebeurt op eigen risico. Voor kinderen met een handicap en/of zonder zwemdiploma’s is toezicht van ouders/verzorgers te allen tijde verplicht.

Wij doen er alles aan om alles optimaal te laten functioneren. Desondanks kan het voorkomen dat iets niet (voldoende) werkt. Meldt het ons, zodat wij dit spoedig kunnen verhelpen.
Met het storten van de aanbetaling, accepteert u de voorwaarden in deze huurovereenkomst. 

Mobirise